You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

19
бер
19
бер

Заходи PERI Україна щодо COVID-19

19 бер. 2020 р.


Запобіжні заходи PERI Україна щодо COVID-19

PERI Україна — соціально відповідальна компанія, що серйозно сприймає ситуацію, спричинену коронавірусом, та потенційні ризики зараження. 
У всій своїй діяльності ми дотримуємось рекомендацій влади та постійно контролюємо ситуацію, пов’язану з коронавірусом.


Основна мета компанії PERI Україна — обслуговувати наших клієнтів так само, як і раніше, ми хочемо надавати якісну підтримку ваших проектів у цей складний час. Разом з цим безпека наших співробітників та Вас, наших шановних клієнтів, є першочерговим пріоритетом компанії PERI. 
Наша команда хоче запобігти поширенню коронавірусу своїми діями, і в зв'язку з цим ми адаптували роботу наших співробітників відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», щоб мінімізувати ризик зараження. 

Запобіжні заходи включають наступні дії:

Дистанційна робота
Всі працівники, які мають можливість, працюють дистанційно. Відвідування офісу відбувається лише у випадках операційної необхідності. Наша логістична служба працює в звичайному режимі з дотриманням відовідних норм та обмежень карантинних заходів.

Ділові зустрічі
з клієнтами, а також внутрішньокорпоративні збори переважно проходять в режимі онлайн. На період карантину були припинені всі масові корпоративні заходи.

Подорожі
В даний час всі ділові поїздки заборонені. Усі працівники, які повернулися або збираються повернутися з-за кордону, зобов'‎язанні залишаться вдома протягом 14 днів, як рекомендують органи влади.

Відвідування будівельних майданчиків
На даний момент інженерний супровід на будівельних майданчиках відбувається лише в разі потреби тільки на об'єктах критичної інфраструктури - мости, тунелі, метро та інше.

Дотримання Санітарно-гігієнічних норм
Всі наші працівники отримали доручення приділяти особливу увагу особистій гігієні, провітренню та прибиранню робочих приміщень. Ми також закликаємо представників наших клієнтів, що відвідують наші складські комплекси, дотримуватися загальних рекомендацій щодо санітарно-гігієнічних норм та використання засобів індивідуального захисту для мінімізації ризиків розповсюдження захворювання. 

Для більш актуальної інформації щодо  режиму роботи компанії рекомендуємо звернутися до місцевого представника PERI в вашому регіоні.

Незважаючи на надзвичайні обставини, компанія PERI Україна продовжує надавати підтримку проектам та бути надійним партнером вашого будівництва!